مرکز صادرات روغن کنجد

مرکز صادرات روغن کنجد

کنجد گیاهی است که دانه های آن کوچک و مسطح هستند. دانه کنجد خواص بیشماری دارد به طوری که حتی روغن گیاه کنجد قابل استخراج است و مانند دانه کنجد خواص بیشماری دارد.

جالب است که بدانید کلسیم موجود در دانه کنجد 3 برابر کلسیم موجود در شیر است. دانه کنجد را هم می توان به صورت خام هم تف داده در غذاها استفاده کرد.

روغن کنجد

روغن کنجد که از دانه های کنجد گرفته شده است هم خواص بیشماری دارد و شما می توانید در تهیه انواع غذاهای سرخ کردنی، پخت و پز و سالاد استفاده کنید. همچنین شما می توانید از این روغن در تهیه محصولات آرایشی بهداشتی و دارویی  استفاده کنید.

مرکز صادرات روغن کنجد

مرکز صادرات روغن کنجدمرکز صادرات روغن کنجد

با خواص روغن کنجد بیشتر آشنا شوید

  • روغن کنجد در درمان آلزایمر
  • روغن کنجد مناسب برای پیشگیری بیماری های قلبی
  • درمان آب مروارید با روغن کنجد
  • برطرف کننده یبوست و روان کننده روده با روغن کنجد
  • پیشگیری از سرطان معده، روده
  • روغن زیتون مناسب برای کاهش وزن و لاغری
  • کاهش ابتلا به سکته مغزی
  • برطرف کننده درد و زخم معده
  • روغن کنجد و درمان کم خونی
  • پیشگیری از پوکی استخوان
  • روغن کنجد برای جلوگیری و درمان افسردگی
  • کمک به درمان سرفه های خشک
  • کمک به کاهش استرس
  • درمان شپش سر
  • روغن کنجد در جلوگیری از قارچ و باکتری موثر است
  • روغن کنجد باعث بهبود جریان خون در پوست سر و تقویت فولیکول های مو می شود و در نتیجه به افزایش رشد مو کمک می کند.
  • اسید های چرب و ویتامین های موجود در روغن کنجد رنگ موی طبیعی را حفظ می کنند و از سفیدی زود رس موها جلوگیری می کنند.
  • مصرف کنجد سیستم ایمنی بدن را تقویت کرده و آن را افزایش می دهد. به همین دلیل می تواند در بهبود زخم ها نقش موثری ایفا کند.
  • مصرف کنجد به افراد مبتلا به دیابت نیز توصیه می شود.
  • کنجد اثرات ضد التهابی و آنتی اکسیدانی دارد.

روغن کنجد دارای خواص بسیار شگفت انگیزی برای پوست می باشد. مصرف محصولات بهداشتی و آرایشی حاوی روغن کنجد برای داشتن پوستی سالم و لطیف بسیار مفید می باشد. همچنین می توان با استفاده از دانه های کنجد ماسک صورت تهیه کرد. ماسک کنجد برای صورت و مو خواص بی شماری داشته که نباید از آن غافل شوید.

صادرات روغن کنجد

شاید براتون جالب باشد که بدانید بدانید مواد اولیه فراورده های کنجدی وارداتی است. دانه کنجد از افغانستان، پاکستان و سومالی وارد کشور می شود. به کنجد وارد شده ارزش افزوده  و در قالب محصولات جدید به بازار عرضه می شود.

روغن کنجد استخراج شده به دلیل خواصی که دارد در علم پزشکی محبوبیت بالایی دارد. مصرف این روغن به تمامی گروها های سنی توصیه میشود.شما می توانید برای سفارش روغن کنجد اصل و فراورده های کنجدی به سایت یزدان شاپ مراجعه کنید.

روسیه بازار نسبتا بزرگی است که بسیاری از تاجرهای ایرانی مایل صادرات به روسیه هستند. اما پیچیدگی ها و سختی های بازار روسیه ، لزوم حضور فیزیکی و هزینه های بالا و عدم دسترسی به اطلاعات دقیق مانع از حضورموفق تجار و صادرات به این کشور می شود.

دانه های کنجد بیشترین میزان روغن را در بین دانه های روغنی دارد. در ایران از کنجد برای تهیه انواع شرینی، ارده، حلوا شکری، کرم ارده، انواع نان و روغن کنجد استفاده می شود. این روغن به دلیل گیاهی بودن بسیار مقوی است و از اهمیت بالایی برخوردار است به طوری که حتی به کشورهای افغانستان، پاکستان، آسیای میانه و سومالی صادر می شود. صادرات روغن کنجد در سال 1396 به حدود یک تن هم رسید.

شما می توانید برای ثبت سفارش و خرید آنلاین روغن کنجد و فراورده های کنجدی از طریق فروشگاه یزدان شاپ اقدام  کنید.

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *